(044) 258 99 05       (044) 258 99 06       (044) 524 79 59

Ковані вироби

З давніх-давен на території древньої Київської Русі майстри працювали з «живим» металом, створюючи вироби, які не перебільшуючи можна назвати витворами мистецтва. Кували пряжки та перстені, браслети та підвіски, мечі та шоломи, ворота та огорожі. Майстрів вогню та металу завжди поважали в усі часи, ковані вироби ніколи не виходили з моди, слугували віками.

Сьогодні цікавість до кованих виробів знову зросла. Прикрашати садибу, будинок чи квартиру художніми витворами стало дуже популярним. По-перше, кований виріб неможливо повторити, а отже, Ви стаєте володарем оригінальної речі, а по-друге, метал – довговічний та надійний матеріал, який не потребує спеціального догляду та не втрачає свій зовнішній вигляд з плином часу.

 Ми пропонуємо Вам різні вироби – підставки для квітів, торшери, сходові грати та перила, хвіртки, ліхтарі, які зуміють прикрасити ваше помешкання, територію садиби та вписатися в будь-який інтер’єр, підкреслюючи обраний Вами стиль – від класики до модерну, хай-теку чи кантрі.