(044) 258 99 05       (044) 258 99 06       (044) 524 79 59

Автоматичні ворота

Розпашні автоматичні ворота - це класичний тип воріт. Ворота відкриваються як всередину двору, так і назовні. Головними перевагами виробу є приваблива ціна, міцність та простота експлуатації. 

Розпашні ворота монтуються на посилених підшипникових петлях, які беруть на себе всю основну вагу конструкції воріт. При необхідності, поряд з розпашними воротами можна встановити хвіртку або ж вирізати її безпосередньо в полотні воріт.

Виїзні автоматичні ворота є одним з найпопулярніших видів воріт такого типу, що зумовлено їх практичністю, надійністю та доступністю. Міцна конструкція дозволяє витримувати механічні навантаження, що безпосередньо впливає на термін експлуатації таких воріт.

Назва  виїзних воріт зумовлена особливостями конструкції. Ворота переміщаються вздовж лінії паркану по встановлених на міцному фундаменті консольним блокам, відкочуючись при цьому в бік. Фундамент розташовано на внутрішній території справа або зліва від проїзду і виготовляється завчасно. До нижньої частини рами воріт приварена направляюча рейка, яка переймає на себе вагу воріт і складає з ними єдине ціле.

Технічні особливості воріт:

  • виготовлення каркасу з металевої труби;
  • якісна зачистка металу, включаючи ґрунтування та фарбування високоякісними матеріалами;
  • консольна фурнітура перевірених  виробників;
  • зашивання профнастилом, деревом, кованими елементами, сендвіч-панеллю.

Широка палітра кольорів дозволить Вам обрати поверхню в класичних коричневих тонах чи оригінальних кольорах «червоний рубін», «зелений мох», «сріблястий металік». Сендвіч-панелі можуть бути виконані в імітуючих дерево кольорах «горіх», «вишня», «золотий дуб».

Процедура монтажу проводиться нашими спеціалістами з дотриманням всіх необхідних технологій!