(044) 258 99 05       (044) 258 99 06       (044) 524 79 59

Алюмінієві конструкції

До недавнього часу для виготовлення вікон, дверей чи перегородок використовувався металопластик. Примітивні алюмінієві конструкції були забуті через свою нефункціональність і недосконалий зовнішній вигляд. Та з розвитком сучасних технологій алюмінієві вироби знову набувають поширення і вже складають достойну конкуренцію металопластиковим за своїми якісними показниками.

Алюміній легко піддається обробці, що дозволяє виготовити конструкцію будь-якої форми та складності. Вироби, виготовлені з алюмінієвого профілю витримують будь-які навантаження, що особливо важливо при великих площах. Обравши алюмінієві конструкції, ви отримуєте можливість широкого вибору забарвлення профілю.

Ще одна перевага в порівнянні з металопластиковими – вогнестійкість та довговічність алюмінію, що особливо важливо в громадських спорудах.

ТОВ «БПФ Україна» займається виготовленням таких алюмінієвих конструкції: 

  • віконні блоки; 
  • внутрішні двері та перегородки;
  • роздвижні  конструкції;
  • вітражні системи;
  • вентильовані фасади 

Можливість комбінування віконних, дверних та фасадних систем дозволяє досягти максимальної функціональності та практичності. Для виробництва ми використовуємо відповідне обладнання та якісні матеріали перевірених постачальників.

Ми пропонуємо повний комплекс робіт, що включає замір, прорахунок, виготовлення та монтаж готових виробів!